Onni ja kesä kaikilla Diabetesliiton arpajaisissa

Hei!

Huhtikuun Diabetes-lehden välissä on viiden arvan arpanippu, jonka yhdessä arvassa sinua odottaa takuuvarma voitto. Arpajaisissa on jaossa yli 60 000 palkintoa, ja jokaiseen arpanippuun osuu yksi palkinto. 

Onnen Arpoja lunastamalla tuet diabetesta sairastavien omahoidon kehittämistä ja lisäksi saat pikavoiton itsellesi. Voit maksaa viisi euroa arvalta tai haluamasi kannatusmaksun. Voit myös jättää arvat lunastamatta.

Jos tuliterä Hyundai tai esimerkiksi arvokas matkalahjakortti, uudet silmälasit vahvuuksillasi, lahjakortti Diabeteskeskuksen kurssille tai aikakauslehden vuosikerta osuu kohdallesi, arpajaisvoittosi toimitetaan sinulle pian sen jälkeen, kun olet lähettänyt voittolipukkeesi yhteystiedoillasi varustettuna osoitteeseen Diabeteskeskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere.

Jos et halua osallistua arpajaisiin, voit laittaa avaamattomat arvat paperinkeräykseen.

Toivotan sinulle iloa ja jännitystä – katso arpajaiskuoresta, mitä kaikkea voit voittaa. Onnen Arpa voi suoda sinulle kesäisen kukkameren, unelmien matkan kauas eksoottisiin maihin ympäri Suomen omalla uudella autolla. Lisäksi voitat hyvän mielen ja autat myös muita tukemalla oman yhteisösi toimintaa.

Mari Noppa
yhteyspäällikkö, Diabetesliitto

 


  • yli 60 000 palkintoa
  • palkintojen yhteisarvo runsaat 500 000 euroa
  • palkintoina henkilöauto, matka, silmälasit, diabeteskurssi ja paljon muuta

www.diabetes.fi/arpajaiset

Parin vuoden välein järjestettävien arpajaisten tuotoin Diabetesliitto kohdentaa erityiskohteisiin. Tällä kertaa kohteena on elintärkeä omahoito. Onnen Arpoja lunastamalla autat diabetesta sairastavien jaksamista muun muassa tukemalla neuvontapuhelintoimintaa ja hoidonohjausmateriaalien tuottamista. Kiitos sinulle siitä, että olet mukana!