Tietoa meistä

Kaikki, mitä haluat tietää diabeteksesta…

Diabetes-lehti on Diabetesliiton julkaisema diabeteksen hoidon ja ehkäisyn aikakauslehti, josta löytyy kiinnostavaa luettavaa diabetesta sairastaville, heidän läheisilleen, diabeteksen riskiryhmään kuuluville ja hoidon ammattilaisille.

Diabetes-lehti kolahtaa postilaatikkoon kuusi kertaa vuodessa. Lehti ilmestyy myös verkossa sekä näkövammaisille tarkoitettuina elektronisena julkaisuna ja äänilehtenä. Jokaisessa numerossa on myös ruotsinkielinen liite.

Lehden vuosikerta maksaa 40 euroa, diabetesyhdistysten jäsenille 14 euroa. Tilaushintaan sisältyy verkkolehden lukuoikeus.

Verkkolehden lukuoikeus on vain Diabetes-lehden tilaajilla. Jos haluat lukea pelkästään verkkolehteä, ilmoita siitä meille (jasenasiat(at)diabetes.fi), niin emme enää lähetä painettua lehteä kotiisi.

Lehden kokoaa toimitussihteeri Ella Manninen ja lehden ulkoasun suunnittelee graafikko Kaarina Marttila. Lehteä tekevät myös vapaat ammattitoimittajat ja valokuvaajat eri puolilla Suomea. Lehden tekemisessä tärkeää on myös lukijoilta saatu palaute, joten pidetään yhteyttä!

Hyviä lukuhetkiä!